Anuncio

Contraer
Ningún anuncio aún.

Enlace Patrocinado

Contraer

adidas prophere grön

Contraer
X
 • Filtro
 • Tiempo
 • Ver
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • adidas prophere grön  Adidas Prophere lanserades i slutet av 2017 med en fyllig profil inspirerad av det stora decenniet. Den visar adaptiv ovandel med modern vita adidas skor teknik för enkel på- och avtagning. Three Stripes har valt att använda PU chunky mellansula istället för den mer populära Boost-tekniken; Med den tjocka och formade mellansulan och den adaptiva ovandelen i kombination med bekväma och högkvalitativa material, ger denna sko en skarp, snygg, hållbar och stödjande kick som är perfekt för vardagligt bärande.

  Damer Three Stripes-fans kommer att kunna välja mellan en Clear Mint och en adidas prophere grönTrace Maroon färgskala medan barn kommer att kunna välja mellan Trace Pink och Raw Grey. Alla fyra alternativen har nästan tonala överdelar med en skarp vit sula samt en randig detalj på tån för både kontrast och ett extra designelement.

  Prophere är djärv och obotlig, byggd för gatumässig svindlande. Dessa skor visar upp en dramatisk profil med en vågig mellansula och högt skulpterade rea-skor sidoväggar. De är gjorda med en unik stickning som blandar mjuka och grova texturer för att ge en bekymrad look. Den stickade ovandelen kombineras med mellansulan för att ge en stödjande, flexibel känsla.

  Adidas Prophere-skorna betonar att blanda klassiskt och trendigt. Dessa unika adidas skor herr skor är ett utmärkt val för gymmet eller för fritidsstilen. Det är mer troligt att du kommer att vilja bära dem överallt. Alla atletiska skor är inte skapade lika. Med en kontrasterande mellansula och en spräcklig övre design med ett brett utbud av stilalternativ, finns det ett utseende för varje köpare där ute.

  https://www.rea-skor.com/

Anuncio

Contraer
Ningún anuncio aún.

Enlace Patrocinado

Contraer
Trabajando...
X