Anuncio

Contraer
Ningún anuncio aún.

Enlace Patrocinado

Contraer

puma cruise rider

Contraer
X
  • Filtro
  • Tiempo
  • Ver
Limpiar Todo
nuevos mensajes

  • puma cruise rider

    Rihannalla on lisää Puma Fenty -lenkkarit matkalla. Hän debytoi nyt kahdella värillä, puma court rider verkkokauppa suomi jotka sopivat täydellisesti pääsiäissunnuntaihin. Nenni julkaistaan 13. huhtikuuta 2017. Kuten luultavasti odotitkin, kaksi Rihanna Puma Fenty Ribbon and bow -lenkkaria on naisten yksinoikeusjulkaisu. Toinen on pukeutunut makeaan laventeliin ja toinen vaaleanpunaiseen sävyyn. Päälliset on valmistettu satiinista, ja ne upon korostettu jousella, joka upon nähty hänen viimeaikaisissa yhteistyöprojekteissaan.

    Alife ja PUMA tekevät yhteistyötä kehittääkseen ikonisen The puma corporation Clyden upouuden värimaailman. Tämä yhteistyö osoittaa kunnioitusta The puma corporation Clyden suhteelle New Yorkin kaduille. Puma Clyde rakennetaan valkoisista premium-mokkanahkapäällisistä. Tämän parin kohokohta on kauttaaltaan näkyvä musta argyle-kuvio ja Red-colored Alife -brändi kantapäässä. puma city rider suomen online Tässä kengässä on myös musta mokkanahka yksityiskohdat kantapäässä, varpaassa ja siinä on ikoninen valkoinen PUMA-muotonauha.

    Tänä päivänä vuonna 1968 Mexico Cityn kesäkisoissa amerikkalainen urheilija Tommie Smith rikkoi 200 metrin maailmanennätyksen PUMA-piikissä. Kun hän käveli voittotelineelle, hänellä oli jalassa mustat sukat ja yksi PUMA Suede vasemmassa kädessään. puma cruise rider suomen Tänään tulee kuluneeksi 49 vuotta mokkanahkan ensimmäisestä ja suurimmasta hetkestä urheilukulttuurissa, ja PUMA aloittaa virallisesti vuoden mittaiset juhlat. fifty vuotta 2018.

    PUMA juhlii uusinta yhteistyötään yrityksen kanssa, joka todella ilmentää nykypäivän nuorisopolven henkeä ja sitkeyttä. Esittelyssä PUMA x Younger & Reckless, joka julkaistaan syyskuussa ja sisältää valikoiman vaatteita ja jalkineita. puma mirage sport suomen myyntipiste Bob "Drama" Pfaffin perustama Younger & Reckless luotiin visioimalla saavutettavan ja edullisen katuvaatebrändin, joka on siisti ja muodikas.

Anuncio

Contraer
Ningún anuncio aún.

Enlace Patrocinado

Contraer
Trabajando...
X